Direct transport nodig?  Bel 06 – 201 151 84 of 06 – 189 142 24

PAKKETDIENST

De Vries Transport

De Vries transport bezorgt al uw zendingen vlot, veilig en vertrouwd. Of het nu gaat om belangrijke documentatie of enkele colli, niet allen binnen de Benelux, maar ook in Europa (levertijd op aanvraag). Ook voor het verzenden van pallets kunt u bij ons terecht rechtstreeks of in het netwerk, alles is bespreekbaar (binnen de Benelux ook de mogelijkheid om een minipallet te versturen).

Via een logistiek netwerk van koeriers vandaag voor 17.00 uur afgehaald, de volgende werkdag geleverd (binnen de Benelux).

Wat wij vragen:

 • Voor een vlotte afhandeling vragen wij aan u: De postcode waar de zending opgehaald moet worden én de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden. De afmetingen, gewicht en hoeveelheid (bijv. 1 Europallet 80cm*120cm*150cm / 500 kg).
 • U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor het transport.
  Dit is o.a. afhankelijk van het aantal kilometers of afmetingen die uw zending heeft.
  Als u akkoord gaat vragen wij u om alle gegevens incl. de details, (zoals het adres en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden), naar ons te mailen.
 • Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger voor ontvangst. Wij hopen dat hetgeen wat u van ons verwacht, naar tevredenheid is uitgevoerd.
De Vries Transport helpt u graag!

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

  ___________________________________________________________________

  Onze klanten:
  Transport Putten

  De betrouwbare partner voor vakkundig transport

  T 06 – 201 151 84 of 06 – 189 142 24
  E INFO@DEVRIESTRANS.NL